Klantenservice

Betaalbeleid  Jewelz and More

Bij Jewelz and More bieden we verschillende betaalmethoden aan.Hieronder vind je de informatie over de beschikbare betaalmethoden en het proces van betalingen.

Beschikbare betaalmethoden

  1. iDEAL: Met iDEAL kunt je veilig en direct betalen via je eigen bank. 


  2. Creditcard: We accepteren betalingen met de meest gangbare creditcards, waaronder Visa, Mastercard, American Express. Tijdens het afrekenen kun je de creditcardgegevens invoeren op een beveiligde pagina. De betaling wordt veilig verwerkt en uw gegevens worden versleuteld om de privacy te waarborgen.


  3. Klarna: Klarna biedt flexibele betaalopties, waaronder achteraf betalen,en gespreid betalenJe kunt tijdens het afrekenen kiezen voor Klarna en vervolgens de gewenste betaalmethode selecteren.

Veiligheid en beveiliging:

Bij Jewelz and More hechten we veel waarde aan de veiligheid van de betalingsgegevens. Daarom maken we gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat alle transacties veilig worden verwerkt. Alle betalingsgegevens worden versleuteld en voldoen aan de hoogste normen voor gegevensbescherming.

Facturering en ontvangstbewijs:

Na het voltooien van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met alle details van uw aankoop, inclusief een ontvangstbewijs en factuur. 

Contactgegevens voor vragen:

Wanneer er vragen zijn over de betaalmethoden of hulp nodig heeft bij het plaatsen van de bestelling,neem dan gerust contact met ons op. 

Info@jewelzandmore.nl

F.A.Q.

Er komen geen extra kosten bij.